FESTES DE LLAURI 2017

SALUTACIÓ DEL GOVERN LOCAL.

Ha passat un any i ens troben de nou a punt de començar les festes patronals, que junt a les celebracions en honor al Santíssim Crist de la Fe i a Sant Pere, omplin el mes d’agost de festa a Llaurí.

Enguany, els festers del Crist, amb el seu treball de dos anys i amb la col.laboració dels veïns i veïnes, oferiran al poble uns dies de diversió, música i activitats en honor al Santíssim Crist i esperem que el poble, com a resposta, participe activament de les activitats programades.

El nostre Patró Sant Llorenç, tindrà uns dies de festa organitzats per  l´Ajuntament, on s´ha tractat de  programar activitats i espectacles on puguen conviure tots els públics i que esperem que us agraden. Després esteu tots convidats a continuar la festa al Poble Nou, seguint la tradició de celebrar Sant Pere, del 13 al 15 d´agost.

Som conscients de les nostres dificultats, però amb el treball constant a nivell municipal i de la resta d´administracions, estem aconseguint millores per al nostre municipi. Amb l´ajuda de la Diputació de València, s´estan finançant les obres que s´estan realitzant i totes les activitats culturals i socials, i gràcies a la Generalitat Valenciana s´ha ficat al dia l´ajuda a la dependència o l´ajuda als llibres de text dels estudiants, i entre tots estem continuament treballant per a que avancem com a poble i aconseguim millorar la vida de tots vosaltres.

Després del treball de tot l´any, també es necessita la festa, per això entre tots: Festers del Crist, Comparses Mores i Cristiana, Ajuntament i administracions col.laboradores, programem uns dies de convivencia i diversió, per a que passem tots unes bones festes.

Sols queda, amb respecte a tothom, gaudir-les.

BONES FESTES!

El Govern Local i la Comissió de Festes.

Captura   Captura2

Patrocinades per:  Captura

Veure la programació:

Programació FESTES DEL CRIST

Programació FESTES A SANT LLORENÇ I SANT PERE (al poble nou).