Introducció

Per tal de donar ixida a l’esport, en el municipi de Llaurí tenim unes instal.lacions esportives que a día es conserven molt be i están composades per una pista de pádel, una pista de tenis, un camp de fútbol 7, un camp de fútbol sala, una pista d’esquash i completant aquesta installació amb una pista de frontó.

Per a que puguen gaudir tots els ciutadans del municipi i tot el voltant, contem amb diferents àrees esportives en les que oferim molta activitat física i esportiva.

ÀREA DE LLOGUERS: per a tots els que desitgen gaudir de les nostres instal.lacions hi haura un servici de lloguer d’ús d’instal.lacions amb les seues reserves pertinents.

ÀREA DE CURSOS: tot aquell que vuiga formar-se amb aço de l’esport, podrá apuntar-se als cursos que van eixint al llarg de l’any.

ÀREA D’ACTIVITATS: pensat per a aquelles persones que vuiguen gaudir de l’esport amb una marxa més continuada.

ÀREA DE COMPETICIONS: diverses competicions aniràn eixint al llarg de l’any on podràs apuntar-te i ser el campió.

ÀREA D’ESDEVENIMENTS: totalment lliure, on disfrutaràs de qualsevol event que t’agrade i que et farà pasar un día que segur no podrás oblidar mai.

ÀREA DE PROGRAMES ESPORTIUS: diverses iniciatives aniràn enfocades per al colectiu de persones discapacitades on podrán ser partíceps de diferents activitats físiques i esportives.

ÀREA DE CONVENIS ESPORTIUS: et podràs beneficiar d’un amplia gama d’ofertes i servicis d’una manera molt senzilla.

Des de l’ajuntament t’anime’m a que sigues partícep d’alguna d’aquestes àrees.