Instal·lacion Municipals

INSTAL·LACIONS MUNICIPALS

Ubicació: Av. del País Valenciá.

Edifici inaugurat el 3 de febrer de 2005. Acull les seus socials de moltes de les associacions locals. Es celebren tallers i cursos. Forma part d’aquest edifici , la Biblioteca Municipal, on es dona servici a tota la població estudiant. Al seu saló d´actes es realitzen tot tipus d’activitats culturals i els concerts de la Banda de l´Ateneo Musical.

Ubicació: C/ Gloria Colubi.

La inauguració es va celebrar el dissabte 4 de setembre de 2010. L´escola infantil compta amb dues unitats escolars, una de zero a dos anys i l´altra de dos a tres anys, amb menjador i horaris flexibles per als pares. Està ubicada junt al col.legi públic Sant Blai, la piscina municipal i el poliesportiu.

Ubicació: C/ Gloria Colubi.

L’Ajuntament de Llauri, presta el servici d’estimulació temprana destinat al tractament de xiquets entre 0 i 6 anys amb problemes de desenvolupament. L’objectiu és oferir serveis de suport , diagnòstic , tractament i seguiment als nens que presenten trastorns en el seu desenvolupament o tenen el risc de patir-los, seguint un model biopsicosocial , potenciant la seva capacitat de desenvolupament i benestar . Possibilitant de forma més completa la seva integració en el medi familiar , escolar i social , així com la seva autonomia personal .

Ubicació: Av. del País Valencià.

Va ser inaugurat el 3 de febrer de 2010. Actualment està obert totes les vesprades de dilluns a diumenge. Allí la gent major pot realitzar tot tipus d´activitats. Es realitzen activitats i sopars per a la gent major.

Ubicació: C/ Gloria Colubi.

Situada junt a l´escola infantil “Cavall Bernat”, i junt al Poliesportiu Municipal. Està oberta al públic des de finals del mes de juny fins al 31 d´agost. La gent pot gaudir d´aquestes instal.lacions, amb una piscina per a adults i una xicoteta.

Ubicació: c/ Cullera, junt al Col.legi Públic Sant Blai.

El poliesportiu s´ha construït en el solar de propietat municipal on estava ubicat l´antic camp de futbol. Es tracta d´una parcel.la d´aproximadament 10.000 m², on s´han executat obres en un 80% de la parcel.la consistents en: una pista de pádel, una de squash, un frontó, una pista de tennis, una pista de futbol sala, un camp de fútbol 7 de gespa artificial, dues pistes de petanca i una zona ajardinada i de jocs infantils.

És un gran projecte fet realitat. Un poliesportiu amb un pressupost de més de 600.000 euros cofinanciat per vàries administracions públiques: Ajuntament, Diputació, Generalitat Valenciana i Govern d´Espanya.

Va ser inaugurat el dijous 28 d´octubre de 2010.

Horari: de dilluns a divendres de 9:00 a 18:00h. Cap de setmana: de 9:00 a 14:00h.  Tel.- 665564378.